We gaan weer fietsen!

03-04-2023 | 10:33

Het is eindelijk zover! Op zaterdag 9 september staan we weer met elkaar op de pedalen om geld op te halen voor de spijsvertering!

We hebben dit jaar een nieuwe startlocatie. We starten dit jaar met de fiets vanaf het fantastische baanwielrencomplex Omnisport Apeldoorn.In deze multifunctionele sportaccommodatie zijn een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan gevestigd. Hier worden regelmatig topprestaties geleverd en records gebroken. En wij krijgen de  unieke kans om mee te maken hoe het is om vanaf het middenterrein naar buiten weg te rijden!

Omnisport is een locatie voorzien van kleedruimte, voldoende toiletten, kluisjes. Het is bovendien goed bereikbaar door het grote gratis parkeerterrein en de nabijheid van het OV. Omnisport biedt een geweldig uitgangspunt voor nieuwe routes over de Veluwe en langs de Zuiderzee. Neem vooral even een kijke op hun website: Omnisport Apeldoorn | De A-status voor elk evenement

We rijden dit jaar met elkaar de 40, 80, 120 en 180km en ook is het weer mogelijk om voor een peloton (Crohn&Colitis NL, Coeliakie of PDS) of ziekenhuis te fietsen.

Als speciale aanvulling fietsen we dit jaar de kidsroute. 15km fietsen in de directe omgeving van Apeldoorn. Bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen of patiënten voor wie de 40km nog net te ver is.

En ben je op tijd klaar met fietsen? Dan blijf je toch gezellig bij ons? Op het terrein van Omnisport zijn de gehele dag activiteiten (voor volwassenen en kinderen) en sprekers.

Al het eten dat die dag op het middenterrein geserveerd wordt is glutenvrij en gezond.

Kijk even goed naar de gewijzigde inschrijfvoorwaarden. Dit jaar vragen we aan iedere deelnemer om een minimaal bedrag van € 100,- op te halen (m.u.v. de kids op de kidsroute). Er is meer medisch onderzoek naar spijsverteringsziekten nodig en daar komen we allemaal voor aan de start. Kom met ons in actie!

Lukt het je zelfs om € 250,- in te zamelen? Dan krijg je van ons een ZZK wielershirt of ZZK T-shirt kado!

Schrijf je op www.zuiderzeeklassieker.nl

We zien je heel graag op 9 september in Apeldoorn!