Lachen naar het vogeltje!

29-09-2022 | 13:45

Ook dit jaar zijn er weer onwijs veel mooie foto’s gemaakt door onze top-fotografen om de sfeer van de dag vast te leggen. Gezellige beelden worden afgewisseld door krachtige actie-shots. Grote kans dat jij hier ook op staat!

We krijgen van meerdere deelnemers de vraag wanneer ze deze foto’s in kunnen zien. Een vraag die we helemaal begrijpen, want het is natuurlijk heerlijk om even een momentje terug te blikken op deze waardevolle dag! Op dit moment zijn de verschillende fotografen druk bezig om alle foto’s na te kijken en te bewerkt. Wanneer de plaatjes klaar zijn zullen wij ze allemaal verzamelen en online plaatsen zodat jullie deze in kunnen zien.

Wanneer we de foto’s klaar hebben staan zullen we een link delen via dit nieuwsartikel en iedereen hiervan op de hoogte stellen via onze mailing. Wil je weten wanneer en waar je de foto's tegen die tijd kunt vinden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Ga naar Zuiderzee Klassieker – 24 september 2022 en geef onderaan de pagina je mail adres op!

 

Bijgevoegd alvast een paar kiekjes als voorproefje ;)

Ook bij de aankondiging van het opgehaalde bedrag vind je alvast wat mooie plaatjes! 

 

Foto's: Erik Laan en Andrew Walkinshaw