3 tips voor een sponsorbedrag waar je ‘u’ tegen zegt

07-09-2022 | 12:43

Het mag gezegd worden: geen Zuiderzee Klassieker zonder de inzet van jou! Maar natuurlijk ook niet zonder de hulp van jouw vrienden, familie, collega’s, buren en nog veel meer! Want zij kunnen jou helpen om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor het hoognodige extra onderzoek naar spijsverteringsziekten. Op onze sponsortips pagina vind je verschillende, simpel toe te passen tips voor je op een rijtje gezet. Deze tips helpen je om in de laatste weken voor de tour extra geld op te halen. Hieronder hebben we drie van deze handige tips voor je uitgelicht: 

  1. Print het machtigingsformulier: sponsoren kun je online laten doneren, maar soms is het goed om meteen door te pakken en iemand direct ons machtigingsformulier in te laten vullen. Op je verjaardag of tijdens een buurtborrel bijvoorbeeld. Print ‘m een aantal keer en leg ze op een opvallende plek. Succes gegarandeerd, zo weet ook Ilona uit eigen ervaring. Zij haalde hiermee razend snel €250 op!
  2. Communiceer overal je persoonlijke actielink: in de handtekening van je werkmail, in je WhatsApp-omschrijving of in het informatieblok op je LinkedIn-pagina. Er zijn online talloze opties om jouw deelname aan de Zuiderzee Klassieker openbaar te maken. Deel jouw persoonlijke actielink met de online wereld en vertel waarom jij meedoet! Mensen zullen je vast en zeker helpen.
  3. ZZK-flyers verspreiden: Vooral als je voor de eerste keer meedoet, is het handig om de belangrijkste informatie over de ZZK bij de hand te hebben. Via info@zuiderzeeklassieker.nl bestel je eenvoudig een set flyers, die je mee kunt nemen als je sponsoren gaat werven. Of leg ze bij je machtigingsformulier op een feestje of op een prikbord bij de plaatselijke supermarkt! Makkelijk en wel zo fijn.

Heb je zelf nog een goede tip en staat die hier niet bij? Deel deze met ons! Wij delen hem dan graag met de andere deelnemers. Juist door samen te werken kunnen we het verschil maken!