Supporter én vrijwilliger zijn? Dat kan!

01-09-2022 | 11:30

Heb jij thuis een fanatieke supporter zitten of ben jij zelf die fanatieke supporter, die op 24 september het nuttige mét het aangename wil combineren? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!  

Dit mooie fietsevenement zouden we zonder vrijwilligers namelijk niet kunnen organiseren. Voor dit jaar kunnen we nog wat hulp gebruiken. Als vrijwilliger help je onder anderen in de opbouw en afbouw van het evenement, help je deelnemers de juiste weg te vinden, zorg je ervoor dat het ze aan niets ontbreekt en iedereen een fantastische dag beleeft. Samen met fiets- en wielerliefhebbers, artsen, onderzoekers, patiënten en nabestaanden zet jij je deze dag in met één doel: geld ophalen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. 

Maar ook jou als vrijwilliger staat natuurlijk een hele gezellige dag te wachten. We gaan hard aan de bak, maar maken er samen ook absoluut een feestje van! De dag is gevuld met mooie verhalen, een gevoel van saamhorigheid, een enthousiaste sfeer en een DJ die de voetjes van de vloer weet te krijgen. Om ervoor te zorgen dat je niks te kort komt, krijg je van ons: 

  • Koffie/thee
  • Lunch op het plein of rustpost
  • Onze eeuwige dankbaarheid 

Dus... Ben of ken jij die persoonlijke motivator die ervoor in is om ons goede doel te helpen, de deelnemers naar de eindstreep te juichen én een dag vol plezier te hebben? Dan voegen we hem of haar heel graag toe aan onze club van vrijwilligers.

We kijken uit naar je komst op 24 september! 

Vrijwilligers (zuiderzeeklassieker.nl)