Rustposten 2021

21-09-2021 | 21:43

Bekijk hier de rustpunten voor de Zuiderzee Klassieker 2021. In totaal hebben we 3 rustposten, op iedere rustpost is eten en drinken verkrijgbaar en er zijn toiletten. Let op, niet iedere afstand komt langs alle 3 de rustposten.

Rustpost 1: (50km, 80km, 120km en 180km)

Brasserie de Vuurtoren

Adres:

Hulckesteijn 3

3861MZ Nijkerk

Aan de rand van Nijkerk ligt Brasserie De Vuurtoren op Bad Hulckesteijn. De brasserie heeft een prachtige locatie omdat het direct aan het Nijkerkernauw ligt. Hierdoor is een bezoek goed te combineren met een prachtige strandwandeling.

Start de dag met een heerlijk kopje koffie met vers gebak. In de middag serveren wij een heerlijke lunch en in de avond heb je de keuze uit diverse gerechten voor een diner. Wij beschikken tevens over een terras met heerlijke loungeplekken.

Gastvrijheid, huiselijke sfeer en fantastisch eten, daar staat Brasserie De Vuurtoren voor. Brasserie De Vuurtoren is tevens een officiële trouwlocatie en vergaderlocatie.

http://brasseriedevuurtoren.nl/

Rustpost 2: Route (120km, 180km)

Bremerbaai

Adres:

Bremerbaaiweg 6
8256 NA Biddinghuizen

Strandpaviljoen Bremerbaai, gelegen aan het mooiste en schoonste strand direct aan het Veluwemeer. Vanaf ons Strandpaviljoen geniet u van een adembenemend uitzicht. Kom genieten van het heerlijke eten en nog veel meer!

Ook bij iets slechter weer zit u goed bij ons! Of u nu een mooi rondje langs het Veluwemeer aan het fietsen bent, een dagje op het strand van het zomerweer wil genieten of een lange dag in Walibi hebt genoten, Strandpaviljoen Bremerbaai is dé plek om uw dag in een ontspannen sfeer af te sluiten.

http://bremerbaai.nl/

Rustpost 3: Route (80km, 120km, 180km)

Telstar Surfclub

Adres:

Palmbosweg 36

3853 LB Ermelo

Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst! Deze unieke, ondiepe en vlakwater locatie is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen, suppen en natuurlijk te loungen op het terras van Telstar Surfclub. Bij Telstar Surfclub ben je welkom om lekker de loungen op ons terras aan het water. Op de menukaart vind je een ruim aanbod van heerlijke gerechten en drankjes én ze serveren het lekkerste appelgebak uit de streek. Dit alles met het uitzicht op de mooie water van het Wolderwijd.

https://www.telstarsurf.nl/surfclub/