Zuiderzee Klassieker Jubileum editie

24-06-2021 | 16:22

 

Hoera! Zaterdag 25 september 2021 viert de Zuiderzee Klassieker haar 10 jarige jubileum!  

Ieder jaar klimmen er honderden fietsliefhebbers, patiënten, artsen, bedrijven, familieleden en vrienden samen in de pedalen voor deze speciale dag: de dag van de Zuiderzeeklassieker! Samen zetten we ons in voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten zodat er meer mensen gered kunnen worden en voor betere omstandigheden voor patienten. 

Zoals vanouds zijn de aangeboden routes waarvoor ingechreven kan worden: 50, 80, 120 of 180 km lang en kun je deelnemen op iedere fiets: van een eenwieler, renfiets, electrische stadsfiets tot bakfiets! Iedereen is van harte welkom op welke fiets dan ook!

Wil je jezelf inschrijven als peloton, dan heb je de mogelijkheid daartoe je in te schrijven als "team". 

De start/finish is gelijk aan de locatie die we het afgelopen jaar (2020) geintroduceerd hebben: Wielervereniging Eemland: Sportpak Zielhorst te Amersfoort.

Het evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM en NOC NSF omtrent COVID-19.

Als lid van de NFTU ontvang je EU 3,- korting op het inschrijfgeld. Om je te helpen zo veel mogelijk sponsorgeld binnen te halen vind je handige tips en trucs op deze website.  

Fiets en vier je met ons mee? Schrijf je dan nu in!

We ontvangen je met veel plezier op zaterdag 25 september om er samen een memorabele extra feestelijke editie van te maken!