De Zuiderzee Klassieker 2020 wordt een livestream editie

27-09-2020 | 21:59

Na lang beraad en met het oog op ieders gezondheid hebben wij besloten dat de Zuiderzee Klassieker een livestream editie wordt.

De actuele situatie rondom het coronavirus leidt in het hele land tot extra maatregelen. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. Daarom gaan we over op deze unieke editie van de Zuiderzee Klassieker die de hele dag via livestream te volgen is. Met het plezier en het enthousiasme van de klassieker van voorgaande jaren, gaan wij met z’n allen net zo hard ons best doen voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. Want niets doen is geen optie.

Natuurlijk kunnen jouw supporters en sponsoren de livestream ook volgen via de app MYLAPS, www.zuiderzeeklassieker.nl en onze social media kanalen. Kortom, jij fietst en je bent in verbinding met ons allemaal.

Aan het programma van deze Zuiderzee Klassieker livestream editie wordt nu hard gewerkt. Wij sturen je uiterlijk woensdag een update via de mail, waarin je het programma, de uitleg van de app en alle installatietips toegestuurd krijgt.

Zorg dat je erbij bent. Alleen samen maken we het verschil.

Team Zuiderzee Klassieker