NIEUW! CHECK OUT ONZE PELOTONS

24-06-2021 | 16:25

Tijdens de jubileumeditie van de Zuiderzee Klassieker lanceren we unieke pelotons. Je kunt als deelnemer inschrijven voor het algemene deelnemersveld of kiezen voor een peloton. Ieder peloton zet zich in voor een specifieke spijsverteringsziekte:

 

  • PDS Peloton
  • Coeliakie Peloton
  • IBD (Colitis Ulcerosa en Crohn) Peloton
  • Deltaplan Alvleesklierkanker Peloton

 

Ieder peloton zet zich in om zoveel mogelijk extra donaties op te halen voor de spijsverteringsziekte waarvoor het peloton rijdt. Met jouw peloton, aangevoerd door een (bekend) lotgenoot als teamcaptain, ga je 50, 80, 120 of 180 kilometer fietsen. Jouw peloton heeft een eigen uitstraling met een uniek wielershirt die je vooraf kunt bestellen. 

 

Ga nu naar de inschrijving en meld je aan voor jouw peloton. Wij dagen je graag uit om het peloton zo groot mogelijk te maken. Regel daarom zoveel mogelijk familie, vrienden, collega’s of artsen die jouw medestrijder zijn tijdens deze uitdagende tocht. Of, als ze niet je fietsbuddy willen zijn, vraag of ze speciaal voor jouw gekozen peloton willen doneren!

 

Op de dag van de Klassieker ontmoet je alle peloton deelnemers tijdens een Meet&Greet en maken we er samen een feestelijke dag van met mooie routes en volop sfeer.

 

Fiets mee en strijd samen voor een gezonde spijsvertering!