Instagram-spot 📷 op start/finish plein

20-09-2019 | 09:15

 "Het leven is als fietsen. Om in evenwicht te blijven, moet je vooruit blijven gaan.”

 Deze uitspraak van Albert Einstein illustreert feilloos hoe patiënten met spijsverteringsziekten moeten leren balanceren, zonder de moed op te geven. Met bergen en dalen. Soms wind mee, soms tegen, maar met een blik op een heldere toekomst. Daarvoor blijft onderzoek nodig. Vanuit die symboliek is een wielerevent bij uitstek een passende vorm om daar geld voor in te zamelen.

Tempocol® draagt daar graag aan bij, o.a. als sponsor van en actieve deelnemer aan de Zuiderzee Klassieker. Het demonstreert onze overtuiging dat er altijd een manier is om vooruit te blijven gaan.

Zoals de route zelf nauwelijks hoogteverschillen kent, lijkt een leven met een spijsverteringsziekte voor de buitenwereld misschien vlak terrein. In werkelijkheid wordt deze gekenmerkt door pieken en dalen. Om daar erkenning en waardering aan te geven bouwen we dit jaar op het start/finish plein een heuse “Bergtop-Instagram-Spot” om mee op de foto te gaan. Daarmee wordt ook voor de buitenwereld de TOP-prestatie die jij dagelijks, of met je deelname aan de Zuiderzee Klassieker levert zichtbaar.

Over Tempocol

Tempocol pepermuntoliecapsules is een geneesmiddel waarvan wetenschappelijk de verlichting van buikpijn, fysiek ongemak (in de buik) en ernst van de klachten bij patiënten met het prikkelbare darm syndroom (PDS) is aangetoond.