Overzicht rustposten

21-08-2019 | 16:51

Rustpost 1 (50km, 80km, 120km en 180km)

Aan de rand van Nijkerk ligt Brasserie De Vuurtoren op Bad Hulckesteijn. De brasserie heeft een prachtige locatie omdat het direct aan het Nijkerkernauw ligt. Hierdoor is een bezoek goed te combineren met een prachtige strandwandeling.

Start de dag met een heerlijk kopje koffie met vers gebak. In de middag serveren wij een heerlijke lunch en in de avond heb je de keuze uit diverse gerechten voor een diner. Wij beschikken tevens over een terras met heerlijke loungeplekken.

Gastvrijheid, huiselijke sfeer en fantastisch eten, daar staat Brasserie De Vuurtoren voor. Brasserie De Vuurtoren is tevens een officiële trouwlocatie en vergaderlocatie.

http://brasseriedevuurtoren.nl/

Rustpost 2 (80km, 120km en 180km)

Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst! Deze unieke, ondiepe en vlakwater locatie is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen, suppen en natuurlijk te loungen op het terras van Telstar Surfclub. Bij Telstar Surfclub ben je welkom om lekker de loungen op ons terras aan het water. Op de menukaart vind je een ruim aanbod van heerlijke gerechten en drankjes én ze serveren het lekkerste appelgebak uit de streek. Dit alles met het uitzicht op de mooie water van het Wolderwijd.

https://www.telstarsurf.nl/surfclub/

Rustpost 3 (120km en 180km)

Voor de 120 en de 180 km rijders hebben we dit jaar een bijzondere rustpost die echt de moeite waard is te stoppen. Deze wordt gehost door leden van de Werfhorstruiters.

Verstopt tussen het groen van Elburg ligt de middeleeuwse boerderij die nu dienst doet als paardenpension. Jullie stalen ros krijgt een plek op de fietsstalling tussen hooibalen. Gastvrouw Riet schept koel water uit de melkbus en heeft met de hand voor iedereen boterhammetjes gesmeerd. Daarnaast zet ze goede koffie en vertelt ze prachtige verhalen. Als je onder de open schuur op de banken gaat zitten, kom je wellicht nooit meer weg! Let op met wegrijden van deze rustplek, er lopen soms koeien over de weg. In Elburg is op dezelfde dag nog een historische koetsentocht, wellicht zie je er nog een paar prachtige paarden van de vereniging voorbij komen

http://www.dewerfhorstruiters.nl/cmswerf/

Rustpost 4 (120km en 180km)

Strandpaviljoen Bremerbaai, gelegen aan het mooiste en schoonste strand direct aan het Veluwemeer. Vanaf ons Strandpaviljoen geniet u van een adembenemend uitzicht. Kom genieten van het heerlijke eten en nog veel meer!

Ook bij iets slechter weer zit u goed bij ons! Of u nu een mooi rondje langs het Veluwemeer aan het fietsen bent, een dagje op het strand van het zomerweer wil genieten of een lange dag in Walibi hebt genoten, Strandpaviljoen Bremerbaai is dé plek om uw dag in een ontspannen sfeer af te sluiten.

http://bremerbaai.nl/