Crewleden gezocht

24-06-2019 | 16:01

Zet je in voor het goede doel en beleef een fantastische dag!
Zaterdag 28 september organiseren wij voor de negende keer de Zuiderzee Klassieker met start en finish in Amersfoort. Hét wielerevenement waarmee we geld ophalen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Meer dan 1250 deelnemers trappen deze dag een flinke afstand op de pedalen en worden ondersteund door de enthousiaste Zuiderzee Klassieker crew.

We hebben jouw hulp nodig!
Ben jij een enthousiaste gastvrouw of -heer, een handige Harry, een motormuis met uitstekend richtingsgevoel of juist een manusje van alles? Ben je enthousiast, flexibel en weet je van aanpakken? We hebben op verschillende plekken mensen nodig. Met je hele sportteam, vereniging, familie of vriendengroep meehelpen kan natuurlijk ook. We zoeken dan een klus uit die jullie met z’n allen kunnen oppakken!

Dit krijg je van ons
We zorgen ervoor dat er genoeg te doen is zodat je de hele dag lekker bezig bent! Je draagt bij aan een fantastische dag en krijgt een kijkje achter de schermen van een groot sportevenement. We zorgen voor een mooi feest op het Onze Lieve Vrouweplein en een warm onthaal voor al onze fietsers. Uiteraard is de dag gevuld met samenhorigheid, gezond eten & drinken en daarnaast krijg je natuurlijk een Zuiderzee Klassieker crewshirt!

Kunnen we op jou rekenen?
Word crew lid tijdens de Zuiderzee Klassieker en strijd samen met ons voor een gezonde spijsvertering! Meld je hieronder via het formulier aan, we nemen dan contact met je op. Geef een voorkeur voor een functie en maak een korte beschrijving van jezelf, zodat we je zo goed mogelijk kunnen indelen! We hebben er zin in. Jij toch ook?

We hebben verschillende mooie functies beschikbaar:

  • Inschrijfteam; ontvangen en inschrijven van alle deelnemers in de Onze Lieve Vrouwe Toren in Amersfoort
  • Juichteam; ontvangst deelnemers bij de finish (liefst in combinatie met inschrijfbalie)
  • Rustposten; bouw / afbouw, ontvangen van alle deelnemers, uitreiken hapje en drankje, feest van de rustpost maken (super klus voor een groep vrienden, familie of team)
  • Runners en productie assistenten; hulp voor verschillende klusjes
  • Opbouw en afbreek ploeg op het plein in Amersfoort
  • Route coach; lastige plekken en kruisingen helpen aanwijzen onderweg. Wel rijbewijs nodig en auto of motor!
  • Uitpijlers; op vrijdag ophangen van de pijlen en routebewijzering onder leiding van een coördinator. Je hebt hiervoor een rijbewijs en auto/motor nodig.
  • Afpijlers; op zondag alle pijlen en routebewijzering afhalen; ook hiervoor heb je een rijbewijs en auto/motor nodig.
  • Assistent security; helpen met de professionele beveiliging
  • Fotografen; je hebt hiervoor je eigen camera apparatuur nodig.

 Help je mee? Meld je dan hier aan