Fiets mee met Fit for Life!

12-04-2018 | 17:11

Het bedrijf Coloplast sponsort dit jaar de Zuiderzee Klassieker. Het bedrijf heeft een sympathieke actie voor alle stomadragers, zorgprofessionals, familie en vrienden: fiets mee met team ‘Fit for Life’ en ontvang een speciaal wielershirt én een verdubbeling van je opgehaalde sponsorgelden! Daarnaast kunnen stomadragers met een eigen team een sponsorbijdrage aanvragen.

Je dromen en ambities waar maken, het kan ook als je stomadrager bent. Coloplast heeft het programma Fit for Life opgezet met als doel mensen met een darm- en/of blaasprobleem te ondersteunen fit(ter) door het leven te laten gaan. Met Fit for Life onderschrijft Coloplast haar missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een darm- en/of blaasprobleem.

Als stomadrager wil je toch (op zijn minst) kunnen blijven doen wat je ook vóór het krijgen van een stoma deed. In het begin is dat niet altijd even makkelijk. En dan helpt het om ervaringen te delen met lotgenoten, elkaar te motiveren en samen uitdagingen aan te gaan. Tijdens de ZZK, maar ook in het dagelijks leven.

Ga de uitdaging aan en fiets mee met team Fit for Life! Je ontvangt een speciaal wielershirt én Coloplast verdubbelt de door alle teamleden opgehaalde sponsorgelden. Bovendien verzorgt Coloplast een Fit for Life supportteam die deelnemers met een stoma helpt met praktische tips een goede voorbereiding voor de ZZK te treffen. Stomadragers, familie, vrienden en zorgprofessionals zijn van harte welkom in dit bijzondere gelegenheidsteam. Meld je hier aan voor team Fit for Life. Je kunt gewoon je eigen gewenste fietsafstand kiezen.

Ben je stomadrager en neem je al deel aan het evenement met een eigen team? Coloplast draagt graag bij met een team-sponsorgift. Stuur een e-mail met een korte introductie en jouw motivatie naar: Stomafitforlife@coloplast.com.