Toolkit

Maak gebruik van onze handige Toolkit om je te helpen bij je fondsenwervende activiteiten. Hier vind je een overzicht van handige tools die je kunt gebruiken bij het werven van meer teamleden en sponsoren. 

Vergeet bij het delen van de afbeeldingen op social media of je e-mail handtekening natuurlijk niet om de link naar je persoonlijke donatiepagina toe te voegen!

 

Social media bericht 

Ik fiets 9 september de Zuiderzee Klassieker, een fietstocht waarmee de Maag Lever Darm Stichting geld inzamelt voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Wil je me helpen door mij te sponsoren? Strijd mee voor een gezonde spijsvertering! 
*voeg hier zelf de link van jouw persoonlijke actiepagina aan toe* 

 

E-mail bericht

Beste (naam ontvanger),

Op zaterdag 9 september fiets ik de 13e editie van de Zuiderzee Klassieker. Een fietstocht waarmee de Maag Lever Darm Stichting geld inzamelt voor onderzoek naar spijsverteringsziekten zoals darmkanker, alvleesklierkanker, de ziekte van Crohn, PDS en coeliakie. Omdat het zó hard nodig is.

Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Sponsor je mijn deelname aan de Zuiderzee Klassieker en strijd je mee voor een gezonde spijsvertering?

*Voeg hier zelf de link naar jouw persoonlijke actiepagina aan toe*

Hartelijke groet,

(naam afzender)

 

Logo's

Zuiderzee Klassieker logo (zonder jaartal)

 

Zuiderzee Klassieker logo rond (zonder jaartal)

Flyers en posters

De flyers en posters zijn binnenkort beschikbaar. Deze kan je zelf downloaden en uitprinten, óf je kan gedrukte flyers en posters gratis bij ons aanvragen. Heb je hier interesse in? Stuur een e-mail naar info@zuiderzeeklassieker.nl en geef het aantal wat je wil bestellen door. 

 

Machtigingsformulier

Je kunt sponsoren online laten doneren, maar soms is het juist handiger om ze het machtigingsformulier te laten invullen. Wanneer iemand geen online middelen heeft, of het rustig op een later tijdstip wil regelen.

 

Sociale media berichten

Laat iedereen in je omgeving horen dat jij op de pedalen springt in de strijd tegen spijsverteringsziekten! Geheid dat familie, vrienden en kennissen je zullen steunen. Slimme tip: zet meteen de link naar jouw persoonlijke actie pagina in de tekst. Dan kan iedereen meteen een mooie dontatie plaatsen!

Alle onderstaande afbeeldingen zijn in goede kwaliteit te downloaden onderaan deze pagina

Wil je ook nog een bericht toevoegen aan de story of highlight van Facebook en Instagram? We've got you! Dit is een super goede manier om extra aandacht voor je deelname te vragen!  

 

Bekijk ook onze sponsortips! Daarmee heb je alles in huis om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten!

Downloads

Zuiderzee Klassieker logo (zonder jaartal) Download
Zuiderzee Klassieker logo rond (zonder jaartal) Download
Machtigingsformulier ZZK 2023 Download
Sociale media bericht 1 Wist je dat 2 miljoen mensen in Nederlanders dagelijks kampen met spijsverteringsziekten? Daarom fiets ik de Zuiderzee Klassieker. Steun je mij? download
Sociale media bericht 2 Ik fiets mee met de Zuiderzee Klassieker! Steun jij mij in de strijd tegen spijsverteringsziekten? download
Sociale media bericht 3 Ik fiets mee met de Zuiderzee Klassieker! Listen To Your Guts en steun mij in de strijd tegen spijsverteringsziekten! Download
Story 1 Ik fiets mee met de Zuiderzee Klassieker van de Maag Lever Darm Stichting. Help je mij over de finish? Download
Story 2 Ik spring op de pedalen voor onderzoek naar spijsverteringsziekten! Help je mee? Download