P

PDS - team

Fiets mee: Samen ❤ voor PDS!
van totaal € 75.000 (1%)

 De Maag Lever Darm Stichting organiseert op zaterdag 3 oktober de Zuiderzee Klassieker. De Zuiderzee Klassieker is dé sportieve uitdaging van de Maag Lever Darm Stichting voor de geoefende en minder geoefende fietser. Met de opbrengst wil de Maag Lever Darm Stichting betere vroegdiagnostiek én een betere kwaliteit van leven voor mensen met spijsverteringsziekten.

 

Op zaterdag 3 oktober kun je meefietsen voor PDS ofwel het Prikkelbare Darm Syndroom. Heb jij of jouw naasten net als ruim 10% van de Nederlandse bevolking last van PDS? De MLDS wil daar wat aan doen en voert samen met de PDSB, artsen en andere zorgverleners verschillende projecten uit op het gebied van PDS om de zorg voor PDS patiënten te verbeteren. Wij willen het verschil maken voor PDS patiënten!

 

Wil jij meehelpen om deze projecten, zoals een keuzehulp voor de behandeling van PDS of het oprichten van PDS Kenniscentra mogelijk te maken? Wanneer je meefietst voor PDS en minimaal 250 euro weet op te halen bij je vrienden, familie en andere bekenden, dan krijg je van ons een T-shirt en een regenjas, waarmee je tijdens de tocht laat zien dat jij een warm hart hebt voor mensen met PDS.

 

Je kunt je opgeven voor verschillende afstanden 50km, 80km, 120km of 180km. Je kunt meedoen op alles met twee wielen, ook een e-bike, tandem, bakfiets of je race fiets. Schrijf je nu in via https://www.zuiderzeeklassieker.nl/team/pds-peloton-2 en help ons helpen!

 

NB: vanwege Corona fietsen we niet in een peloton, maar twee aan twee of gewoon lekker in je eentje.

Afgesloten Je kunt niet meer doneren