Klokhuis

Klokhuis gaat voor goud
van totaal € 1.000 (854%)

Team Klokhuis fietst de Zuiderzee Klassieker jubileumeditie op zaterdag 25 september 2021.

Uiteraard is Team Klokhuis ook dit jaar weer van de partij tijdens de Zuiderzee Kassieker. Het heet dit jaar de Jubileum editie, maar eigenlijk was dat 2019. Henk Klok en zijn team reden toen een alternatieve route wegens Corona, maar het was feitelijk wel de 10de editie.

Team Klokhuis is de laatste jaren de grootste particuliere sponsor van de MDLS Zuiderzee Klassieker. Ieder jaar wordt ruim €10.000 opgehaald voor belangrijk onderzoek naar spijsverteringsziekten. Het doel van Team Klokhuis is om ook in 2020 meer dan 10k bijeen te brengen door de sportieve uitdaging aan te gaan en op 25 september 120 km te fietsen voor het goede doel. 

Wij zijn op zoek naar naar gulle doneren die onze uitdaging financieel willen ondersteunen en daarmee de MDLS helpen. Alle donaties plus het inschrijfgeld en de extra's van de deelnemers gaan 1 op 1 naar de MDLS, dus jouw investering in het team en het goede doel is gegarandeerd. Je kunt via deze link Team Klokhuis sponsoren.

De organisatie van de Zuiderzee Klassier hoopt natuurlijk dat dit jaar het evenement op de reguliere wijze kan plaatsvinden, als dat zo is nodig ik jullie van harte uit om Team Klokhuis op 25 september uit te zwaaien of binnen te halen. Voor meer informatie zie Zuiderzee Klassieker Programma, in aanloop naar 25 september zal de organisatie meer bekend maken over de routes en het evenement zelf.

Dank voor jouw mentale en financiele steun namens Team Klokhuis (Henk, Harm, Henno, Herman, Gert, Niels, Klaas, Jan, Elbert Jan, Arnold) 

Afgesloten Je kunt niet meer doneren