Uw bedrijf als sponsor?

ls bedrijf meefinancieren en zelfs meedoén aan de Zuiderzee Klassieker heeft verschillende voordelen. Deze bijzondere vorm van teambuilding levert u betrokken en gezonde medewerkers op. Bovendien zet dit maatschappelijk verantwoord ondernemen uw positionering in een goed daglicht, wat daarnaast betrokken klanten, leveranciers en andere stakeholders creëert.

De Maag Lever Darm Stichting werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Draagt uw bedrijf hier ook aan bij ?

Bekijk voor meer informatie en mogelijkheden onze speciale folder of neem contact op met Rende Oudhof via rendeoudhof@mlds.nl of 06 1008 7116.

 

Partners en sponsoren Zuiderzee Klassieker 2019

NTFU

Nederlandse Loterij
Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

Waar heel Nederland wint
Bij Nederlandse Loterij laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren we ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Nederlandse Loterij, waar heel Nederland wint!

Oranje Peloton
Het Oranje Peloton is een beweging van Nederlandse Loterij op het gebied van sport en bewegen. Nederlandse Loterij is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse sport en samenleving en wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Het Oranje Peloton is fan van mensen die kansen pakken en brengt Nederlanders letterlijk in beweging. Samen sporten, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranje selecties.
 


Yakult
De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’
We ondersteunen daarom verschillende activiteiten die - net als Yakult - bij een goede levensstijl passen.
Daarom is Yakult ook dit jaar weer trotse sponsor van de Zuiderzee Klassieker.

 

Tempocol

‘Door de darmspieren te ontspannen en zo de pijn te verlichten, bestrijdt Tempocol de symptomen van een prikkelbare darm. Om de zoektocht naar het genezen en voorkomen van spijsverteringsziekten te stimuleren sponsoren we de Zuiderzeeklassieker van harte.’

Servier

PENTAX medical

 

http://www.fiets033.nl/