Team Crohn en Colitis NL

Dat bewegen gezond is, is voor iedereen wel duidelijk. Dat geldt ook voor mensen met de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa (IBD). In onze achterban hebben we een grote groep fietsers, zowel  fanatieke  als minder actieve fietsers. De afgelopen jaren hebben al veel leden en niet-leden zich ingezet voor IBD, of liever gezegd kilometers weggetrapt. Met het geld dat zij hiermee bij elkaar hebben gefietst, is onder meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk gemaakt.

Na de succesvolle fietstocht tijdens ons jubileum in 2019 willen we dit jaar het fietsen weer opnieuw leven inblazen. Wij willen dan ook graag met twee pelotons fietsers meedoen aan de Zuiderzee Klassieker op zaterdag 25 september 2021: een peloton fietsers die meedoet aan de 50 km en een peloton voor de 120 km. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor maag-, darm- en leveronderzoek, waaronder IBD.

Geef je op!

Ben jij sportief en wil je graag bijdragen aan dit mooi initiatief? Sluit je je aan bij Team Crohn & Colitis NL Geef je dan op. en  geef jouw gewenste afstand door. Het inschrijfbedrag bedraagt €34,50. Dit wordt rechtstreeks overgemaakt naar de Maag- ,Lever- en Darm Stichting.

 

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen