De Zuiderzee Klassieker 2020 gaat door!

Normal 8cbf27978143dec1a43a352aa97b63b12658c44a
22-07-2020 | 11:45

Het was even spannend maar wij zijn blij te melden dat de Zuiderzee Klassieker 2020 door gaat! We hebben besloten een exclusieve “1,5 meter editie” te organiseren. Hierbij houden wij ons strikt aan de veiligheidsprotocollen van de gemeente Amersfoort, het RIVM, NOC*NSF en de NTFU. Om door te kunnen gaan, zijn er belangrijke aanpassingen gedaan aan de fietstocht. Met een nieuwe datumandere start- en finishplek en iets aangepaste routes hebben wij er veel zin in om er een prachtige sportieve dag van te maken samen!

Belangrijke aanpassingen
De datum van de Zuiderzee Klassieker is verplaatst naar 3 oktober 2020. Daarnaast is de locatie aangepast naar Sportpark Zielhorst te Amersfoort. De afstanden blijven hetzelfde, namelijk 50, 80, 120 en 180 kilometer. Ook de routes zijn grotendeels hetzelfde gebleven. Net als vorig jaar fietsen we weer langs mooie natuurgebieden en de oude Zuiderzee. De routes zijn op kleine stukken aangepast, zodat wij de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

Meld je aan
Ga naar www.zuiderzeeklassieker.nl voor meer informatie en meld je aan. We hebben dit jaar minder startbewijzen beschikbaar dus wacht niet te lang!

De Zuiderzee Klassieker is dé fietsactiviteit van de Maag Lever Darm Stichting. Al 10 jaar fietsen we samen om onderzoek naar spijsverteringsziekten te kunnen realiseren. Ook dit jaar hopen we jou weer te zien aan de start van deze prachtige activiteit! Want samen strijden we voor de ruim 2 miljoen spijsverteringspatiënten in Nederland.

Geef bij je inschrijving aan met wie je wilt fietsen én wat je gemiddelde snelheid per uur is. Hierdoor kunnen wij zo veel mogelijk rekening houden met jouw wensen.

Waar wacht je nog op?

Voor vragen neem contact op via info@zuiderzeeklassieker.nl