Sterker door strijd

Dit is de actie van Mila Pors

( Inschrijfgeld leden NTFU | 120 km | Lid van team: St Jansdal fietst! )

van totaal € 250 (249%)

Helaas ondervind ik aan den lijve hoe het is om te leven met een chronische buikziekte. Ik ben al 11 jaar één van de ruim twee miljoen buikpatiënten die Nederland telt. Voor sommigen van jullie een verrassing. Het staat niet op mijn voorhoofd en ik praat er liever niet over. Onder het mom van ‘Je bent meer dan je ziekte’. Daarnaast ging het de laatste jaren erg goed, waardoor ik zelf soms bijna vergat dat ik ziek ben. 

 

Jammer genoeg ken ik ook de grilligheid van mijn ziekte en heb ik toch weer even mogen ervaren hoe het is om ziek te zijn. Ook nu zullen sommigen verrast zijn. Ziek? Maar hoe dan? Je ziet het helemaal niet?! Gelukkig niet! En dat is een voordeel, maar soms ook een nadeel. Hoe kun je begrip voor iets krijgen wat je niet ziet? Kijk naar mijn activiteit op Strava van afgelopen jaar en daaraan kan je het wel een beetje aflezen 😉 Mijn fietsverslaving was echt niet in een keer verdwenen, maar mijn energie wel. Ok een verhuizing naar de andere kant van ‘t land, een nieuwe baan en een deeltijdmaster naast werk is ook best heftig 😅

 

Ondanks dat het even wat minder ging, staat opgeven niet in mijn woordenboek. Dus ook dit jaar wil ik me graag inzetten voor het goede doel 💪🏻 Door mijn oudcollega’s van Ziekenhuis St Jansdal ben ik gevraagd om op 28 september 120 kilometer te fietsen tijdens de Zuiderzee Klassieker. Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Ruim twee miljoen mensen hebben hiermee te maken. Daar moet verandering in komen! Daarom ga ik deze strijd aan en daar heb ik jouw hulp bij nodig. 

 

Hoe kan jij helpen? 

 

Doneer een bedrag via de rode ‘doneer nu’ knop op mijn actiepagina én deel mijn pagina zoveel mogelijk in jouw netwerk. Alles is welkom. Enorm bedankt voor je steun!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren