Believe you can and you're halfway there.

Dit is de actie van Marion Richter

( 120 km | Lid van team: Blik op de Toekomst  )

van totaal € 400 (139%)

“Believe you can and you are halfway there”

In onze familie hebben we altijd veel voor goede doelen gedaan: mijn man liep met onze kinderen langs de deuren voor de Hartstichting, hij is de 4 Mijl al enkele keren gelopen en de kinderen liepen de Plantsoenloop mee voor KiKa en ze knutselen ook regelmatig om dat dan voor het goede doel te verkopen .... Maar de enige die nog nooit echt iets actiefs had gedaan, viel me laatst op, was ik! Daaraan moest ik denken, toen Eun Leij me vroeg, om in haar team de Zuiderzee Klassieker mee te fietsen, voor de Maag Lever Darm Stichting. En dan niet zomaar, nee – op een “Ik recycle blik”-fiets. Volledig gefabriceerd uit gerecycled blik, duurzaam, en bestand tegen de toekomst. Echter zonder versnellingen. 120 km... Daar moest ik wel een paar dagen over nadenken😉

Na een testrit van 55 km, ongetraind en in de zomerhitte van Frankrijk, heb ik uiteindelijk toegezegd. Ook en vooral omdat het doel – zoveel mogelijk geld ophalen voor de Maag Lever Darm Stichting – mij bijzonder aanspraak. In onze vriendenkring en onze familie hebben we al heel veel vooral maag en darm aandoeningen van dichtbij meegemaakt. En daardoor weet ik, dat er nog heel veel onderzoek nodig is, om ze beter te kunnen bestrijden of te voorkomen.

Daarom fiets ik dus op 30 september met ons team “Blik voor de toekomst” de 120 km afstand bij de Zuiderzee Klassieker. Sponsor je mij/ons en daarmee de Maag Lever Darm Stichting?

 

Lieve groeten,
Marion

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren