Crewleden gezocht

Help je mee? Meld je dan hier aan

Zet je in voor het goede doel en beleef een fantastische dag!
Zaterdag 3 oktober organiseren wij de 1.5 editie van de Zuiderzee Klassieker met start en finish in Amersfoort. Dé sportactiviteit waarmee we geld ophalen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Meer dan 800 deelnemers trappen deze dag een flinke afstand op de pedalen en worden ondersteund door de enthousiaste Zuiderzee Klassieker crew.

We hebben jouw hulp nodig!
Ben jij een enthousiaste gastvrouw of -heer, een handige Harry of juist een manusje van alles? Ben je enthousiast, flexibel en weet je van aanpakken? We hebben op verschillende plekken mensen nodig. Met je hele sportteam, vereniging, familie of vriendengroep meehelpen kan natuurlijk ook. We zoeken dan een klus uit die jullie met z’n allen kunnen oppakken!

Dit krijg je van ons
We zorgen ervoor dat er genoeg te doen is zodat je de hele dag lekker bezig bent! Je draagt bij aan een fantastische dag en krijgt een kijkje achter de schermen hoe alles wordt georganiseerd. We zorgen voor een een warm onthaal voor al onze fietsers en maken er binnen de regels van het RIVM alsnog een mooi feest van bij wielervereniging Zielhorst. Uiteraard is de dag gevuld met samenhorigheid, gezelligheid, gezond eten & drinken en kom jij natuurlijk in het bezit van een Zuiderzee Klassieker crewshirt, een heus collectors item!

Kunnen we op jou rekenen?
Word crewlid tijdens de Zuiderzee Klassieker en strijd samen met ons voor een gezonde spijsvertering! Meld je hieronder via het formulier aan, we nemen dan contact met je op. Geef een voorkeur voor een functie en maak een korte beschrijving van jezelf, zodat we je zo goed mogelijk kunnen indelen!

We hebben er zin in. Jij toch ook?

We hebben verschillende mooie functies beschikbaar:

 • Juichteam; ontvangst deelnemers bij de finish
 • Rustposten; bouw / afbouw, uitreiken hapje en drankje, gezellig maken van de rustpost
 • Runners en productie assistenten; hulp voor verschillende klusjes
 • Opbouw en afbreek ploeg in Amersfoort
 • Route coach; lastige plekken en kruisingen helpen aanwijzen onderweg. Wel rijbewijs nodig en auto of motor!
 • Uitpijlers; op vrijdag ophangen van de pijlen en routebewijzering onder leiding van een coördinator. Je hebt hiervoor een rijbewijs en auto/motor nodig
 • Afpijlers; op zondag alle pijlen en routebewijzering afhalen; ook hiervoor heb je een rijbewijs en auto/motor nodig
 • Assistent security; helpen met de professionele beveiliging
 • Fotografen; je hebt hiervoor je eigen camera apparatuur nodig
 • Hygiëne controleurs; jij helpt met het doorvoeren van de hygiëne regels voor Corona
 • Uitpijlers op de fiets; jij helpt met het uitpijlen van de routes bij stukken in de stad en de Nijkerkerbrug. Auto of motor is een pré

 

Help je mee? Meld je dan hier aan