mijn fitheid inzetten voor anderen

Dit is de actie van Peter Bos

( Inschrijfgeld (Early Bird korting) | 120 km | Lid van team: Bossies )

van totaal € 250 (123%)

 

Zie onderstaand interview voor mijn motivatie

 

Fietsen voor opa

Peter Bos is procesbegeleider bij KD van ON. Zijn vader werd dit jaar 50 jaar, maar Peter’s opa werd slechts 49 jaar. Hij overleed aan kanker. Peter zijn vader besloot als eerbetoon aan zijn vader in september de Zuiderzee Klassieker te gaan fietsen.

Peter en inmiddels sloten totaal 16 familieleden van Peter zich bij dit initiatief aan. Peter: “De hele familie is volop in training en we werven sponsoren. De opbrengst gaat naar de Maag Lever Darm stichting die tevens de organisator is van de Zuiderzee Klassieker.” Er zijn diverse routes: “Ik rijd de een na langste van 120 km, maar sommige familieleden rijden een kortere route, dat is allemaal geen probleem. Iedereen doet wat hij kan.”

“Het is fijn dit eerbetoon aan mijn
opa te kunnen brengen”

Thuis trainen
Het punt is wel dat Peter geen wielrenfiets heeft én geen ervaring! Peter: “Geen probleem, ik ben volop in training in de sportschool op een hometrainer. Ook zoek ik op Marktplaats naar een geschikte racefiets.” Peter heeft zijn opa nooit gekend: “Vooral nu ik zelf kinderen heb weet ik hoe belangrijk een opa is. Daarom is het heel mooi dat ik samen met mijn familie dit eerbetoon aan hem geven.

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren