Sterker door strijd

Dit is de actie van Mila Pors

( Inschrijfgeld leden NTFU | 120 km | Lid van team: Team Surgery Harderwijk & friends )

van totaal € 250 (439%)

Helaas ondervind ik aan den lijve hoe het is om te leven met een chronische buikziekte. Ik ben al 10 jaar één van de ruim twee miljoen buikpatiënten die Nederland telt. Voor sommigen van jullie een verrassing. Het staat niet op mijn voorhoofd en ik praat er liever niet over. Daarnaast gaat het de laatste jaren erg goed, waardoor ik zelf soms bijna vergeet dat ik ziek ben.

Waarom ik er dan nu toch over begin? Ik ben gevraagd mee te fietsen met de Zuiderzee Klassieker op 29 september 2018. De Maag Lever Darm Stichting organiseert deze fietstocht om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten. Het is mij gegeven om, ondanks mijn ziekte, aardig te kunnen fietsen. Helemaal mooi als ik me dan in kan zetten voor een goed doel!

Een gezonde buik is helaas niet vanzelfsprekend. Alleen darmkanker eist al 14 levens per dag. Dat willen we niet accepteren. Er is meer onderzoek nodig om deze ziekte een halt toe te roepen. Daarom ga ik met ‘Team Surgery Harderwijk & friends’ 120 kilometer fietsen om geld op te halen. Vind jij dit ook een goed doel? Dan kan jij mij sponsoren. Alvast bedankt!!

 

http://www.strava.com/athletes/11622076

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren