Steun de MLDS voor een gezonde buik

Dit is de actie van Gertjan Rieke

( Inschrijfgeld leden NTFU | 120 km )

van totaal € 600 (92%)

Begin dit jaar is bij mij tijdens het bevolkingsonderzoek naar darmkanker een tumor in mijn dikke darm gevonden. De tumor is door het wegnemen van een stukje dikkedarm succesvol verwijderd. Tijdens het onderzoeken van de, op het verwijderde stuk darm aanwezige, lymfeklieren is er een mogelijke uitzaaiing vastgesteld. Het gevolg hiervan was dat ik preventief een chemokuur heb ondergaan. Inmiddels ben ik ruim 3 maanden (medio september) aan mijn fysieke en mentale herstel bezig en dat gaat zonder noemenswaardige problemen. 

Gelukkig kwam het bevolkingsonderzoek naar darmkanker, in mijn geval, precies op tijd en dit heeft mij / ons heel veel ellende bespaard maar er is nog heel veel onderzoek nodig dat door de Maag Lever Darm Stichting wordt gecoordineerd en gefinancieerd. 

Om de Maag Lever Darm Stichting te helpen met het werven van fondsen ga ik op 29 september a.s. 120 kilometer fietsen tijdens de Zuiderzee Klassieker. Deze sponsor ride is voor mij tevens de bevestiging dat ik fysieke en mentaal weer een beetje de oude ben.

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren